El Carnaval de l’Amistat 2018

El Carnaval de l’Amistat 2018

Quan tot just ens hem fet la idea que s’han acabat les festes de Nadal, ja estem immersos en la preparació d’una de les festes més importants del calendari de Festes de Santa Cristina d’Aro, el Carnaval.

El nostre poble viu amb molta intensitat aquesta festa. Les 6 colles de Carnaval locals ja fa temps que treballen en les seves carrosses i disfresses per a lluir-les en aquests dies de disbauxa, que començaran el dissabte 3 de febrer amb l’acte de presentació del Rei/Reina del Carnestoltes 2018 i s’allargaran fins al dia 14 de febrer, quan el regnat de Sa Majestat el Rei/na Carnestoltes 2018 finalitzarà definitivament amb la rua de l’enterrament de la sardina.

La colla Ki’ls va parir serà qui tindrà l’honor de ser la màxima autoritat carnavalera del Carnaval 2018, un Carnaval que tindrà en els dies 8 i 11 de febrer els seus màxims moments d’esplendor:
– El dia 8 de febrer, amb la celebració de la tradicional rua infantil del dijous gras, que transcorrerà pels carrers del municipi i acabarà al pavelló d’esports, on s’hi celebrarà el festiven infantil de Carnaval i el tradicional concurs infantil de disfresses.
– El dia 11 de febrer, amb la 37a edició de la Gran Rua del Carnaval de l’Amistat, en la qual Santa Cristina d’Aro es vestirà de música, llums i colors amb l’alegria de les creacions que portaran les colles d’arreu de la província als carrers del municipi en la darrera de les rues dels carnavals de la Vall d’Aro.

En els propers enllaços podreu trobar tota la informació relativa al Carnaval 2018.

Molt bon i dolç Carnaval 2018 a tothom!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.