60 HISTÒRIES GANXONES DELS ANYS 60

60 HISTÒRIES GANXONES DELS ANYS 60

Entre les publicacions que es presentaran amb motiu de la diada de Sant Jordi del 23 d’abril, s’ha anunciat la publicació d’un llibre que es presentarà com un homenatge pòstum a la feina del recentment desaparegut Enric Àguila.

El llibre 60 històries dels anys 60 és resultat d’un treball conjunt dut a terme per 64 persones a títol personal i editat per l’Associació d’Amics de la Música dels anys 60 (AAMA60), que vol posar a l’abast dels seus lectors, amb un llenguatge planer i expressiu, les vivències i experiències, i d’una manera molt més visual, el recull d’icones i símbols, fotografies i músiques d’aquella dècada.

L’Edició no pretén només l’estimulació de la memòria biogràfica de les persones, sinó que cerca la potenciació del relat d’esdeveniments de les seves vides, les seves anècdotes i moments significatius, per tal d’aconseguir el plaer o la satisfacció de reviure aquells records dels anys seixanta afegint música a cada un dels episodis.

Aquest llibre està previst que es presenti el divendres 21 d’abril a les 19 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en un acte que preveu comptar amb la presència de Santi Carulla, vocalista de l’emblemàtic grup dels anys seixanta Los Mustang.

El llibre es podrà adquirir durant la celebració de la diada de Sant Jordi a la parada que l’Associació tindrà a la Rambla i a la Fira del Disc, que se celebrarà el dia 10 de setembre a Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.