JOSEP MARIA SERRA PRESENTA “DE CARA AL ESPEJO”

JOSEP MARIA SERRA PRESENTA “DE CARA AL ESPEJO”

El proper dissabte, 15 d’octubre a les 19:30h., a la sala de conferències del primer pis de la Cambra de Comerç de Sant Feliu, Josep Maria Serra presentarà la seva biografia novel·lada titulada “De cara al espejo”.

L’autor sempre ha demostrat tenir talent per a les arts, la música i l’espectacle. Fou fundador i component del grup de folk ganxó “Els de sempre”, cantautor, animador, pintor, íntim amic del pintor Josep Albertí i moltes coses més que ignoràvem fins que les ha posat al descobert en el llibre que presentarà dissabte.

“De cara al espejo” (memorias de un metiroso sincero) és un compendi de vivències en primera persona que, des dels primers paràgrafs, conviden a fer de copilot de l’autor per tenir el privilegi de compartir les experiències positives que hi relata. No tant les negatives, que també hi són i que formen part del trajecte vital de Serra.

És un llibre de gairebé 300 pàgines que no conté il.lustracions però Serra aconsegueix amb el seu relat que el nostre cervell conformi constants videoclips mentals, en blanc i negre en el primer tram ,i en tecnicolor en la resta.

Hi ha seqüències en les quals el protagonista podria ser perfectament un dels nens dels contes de Dickens, en altres el propi Quixot, tant per aspecte com pel seu comportament surrealista, i en ocasions podria haver inspirat més d’una de les aventures de Tintín.

A través del llibre, que conté grans dosis d’ironia ganxona, tenim el privilegi de reviure els paisatges del Sant Feliu en blanc i negre, recuperant la nostra infantesa, amb l’annex d’aquella Espanya grisa de la postguerra però, ja en tecnicolor, ens convida a viatjar per tota la península, les  Canàries, Europa o l’Índia, entre altres.

Josep Maria Serra declarava a la nostra emissora: “espero que els lectors es diverteixin tant llegint-lo com jo escrivint-lo. Ja fa anys que, quan anava a dormir, la meva habitació s’omplia de records, de gent, d’aventures, d’anècdotes, d’amors, de desamors, de gent, de vides passades i vaig decidir que els havia de capturar i tancar-los dins d’un llibre “

L’acte de presentació és obert a tothom, hi intervindran dos dels seus amics de la infantesa: Josep Murlà i Quimet Clarà i l’autor també interpretarà alguna peça musical.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.