Casa Irla: notes, lletres, art i teca.

Casa Irla: notes, lletres, art i teca.

Segons Informa El Punt Avui El centre cultural de la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols ha encetat la seva temporada de tardor amb una oferta musical que combina la participació d’artistes locals –com ara el ganxó Juli Comas i El Sueño de Capricornio– amb les visites de grups del panorama català, com el nou projecte de blues de Papa Juls –component del grup Sangtraït, els dies 18 i 19 de novembre– o la banda La Troup, que hi durà per primer cop ritmes de la rumba catalana (10 de desembre).

Després que la setmana passada els guixolencs Back on Time estrenessin la temporada, el cicle literari i poètic comença avui (18 h) amb la presentació del llibre Catalunya i Euskadi, nació còncava i convexa, l’obra del periodista i escriptor Antoni Batista que ha guanyat el premi d’assaig Irla 2011. A l’octubre, la companyia Teatre el Finestral hi representarà el muntatge …A partir dels 36, de Ricard Creus (el dia 9); i es farà el petit festival de versos i notes amb els poetes Pau Gener, Anna Gual i Elm Puig, amb acompanyament musical de Monegre i el concert de Lazy Juo (29 d’octubre).

Exposicions

Fins al gener, la Casa Irla també serà l’escenari de dues exposicions pictòriques de l’aquarel·lista Gerardo Segura, amb un seguit de pintures sobre làmines de suro que s’exposen fins al 23 d’octubre. I posteriorment la mostra Remors i silencis, d’Isabel Saludes des del 29 d’octubre fins a l’1 de gener.

Alhora, el director del centre, Joan Casamitjana, destaca, a més, aquest cop l’impuls gastronòmic que volen donar a la taverna de Cas Romaguer, que es basa en la cuina catalana i en els productes de la terra que també es podran degustar amb música en directe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.