DIJOUS, GRAN CANTADA DE TAVERNA DE SFG

DIJOUS, GRAN CANTADA DE TAVERNA DE SFG

La gran cantada central de la Mostra de Cançó de Taverna torna a l’Espai Port, recinte del Festival Porta Ferrada, on va renéixer després d’uns anys de no celebrar-se i que va reeixir amb una destacada afluència l’any 2014 en aquest espai que disposa d’un gran escenari, una còmoda zona pel públic, així com mitjans professionals per a l’escenografia la il.luminació i el so.

L’accés per a aquest espectacle és gratuït i, des de l’Ajuntament, es va considerar que, a més d’oferir aquesta cantada, es podia fer una invitació a ciutadans i forasters de poder gaudir d’aquest espai del Festival Porta Ferrada, en el qual la ciutat inverteix anualment prop de 400.000 euros.

En el cartell hi solen participar els grups i solistes locals que ofereixen en diferents espais, durant la temporada d’estiu, els concerts de la Mostra a través dels quals es recupera l’esperit de les antigues tavernes de Sant Feliu.

Aquest dijous, a les 22:00 h. hi actuaran el cantautor Sé, el grup La Taverna i els Llops de Mar, per aquest ordre, i s’ajuntaran tots plegats pel fi de festa. Entremig, operaris de la brigada oferiran un cremat als assistents.

Malgrat que no s’han pogut aconseguir encara dates de cap de setmana, en les dues anteriors edicions s’ha comptat amb una destacada assistència que, poc a poc, es va acostant a la de la cantada central del passeig que es va estroncar sobtadament quan hi assistien més de 1.500 persones.

Des de l’Àrea de Turisme i Promoció de Ciutat s’està treballant en la logística i coordinació de l’espectacle que, a falta d’un concert el dia 24 a la platja de Sant Pol i un altre a la Plaça Girona, tancarà la vint-i-dosena edició de la Mostra de Cançó de Taverna amb un destacat èxit d’assistència.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.