DIJOUS, CINEMA A LA FRESCA A L’ESPAI PORT DE SFG

DIJOUS, CINEMA A LA FRESCA A L’ESPAI PORT DE SFG

 

600-CINEMA

Aquest dijous 21 de juliol a les 22:00 h. i amb entrada gratuïta, Cinema a la fresca a l’Espai Port del Festival Porta Ferrada amb la projecció de la pel.lícula protagonitzada per Brad Pitt, Casey Affleck , Mary-Louise Parker, i Sam Shepard, dirigida per Andrew Dominik l’any 2007 “El asesinato de Jesse James  por el cobarde Robert Ford”. (No recomanada a menors de 12 anys. Versió en castellà).

Aquesta és una de les activitats paral.leles de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols amb motiu de l’exposició “La il·lusió del Far West”, comissariada per Miguel Ángel Blanco i que es pot veure fins el 30 d’octubre de 2016. Els concerts al Festival de Porta Ferrada, el cicle de cinema a l’espai port i al cinema Truffaut de Girona, visites guiades i conferències entre d’altres, formen part d’aquest conjunt d’activitats que es faran mentre s’exposi la mostra.

Les pel·lícules del Far West han acompanyat durant anys a l’imaginari col·lectiu del què fou una part molt important de l’historia dels Estats Units. En una altra de les sessions programades a l’Espai port es projectarà “Sin perdón”, dirigida per Clint Eastwood, 1992. (No recomanada a menors de 18 anys. Versió en castellà).

I el mes d’octubre, pendent encara de confirmar les dates, al Cinema Truffaut de Girona es projectaran les pel.lícules “Winchester 73”, dirigida per Anthony Mann, 1950. Versió Original Subtitulada i “Apache”, 1954, dirigida per Robert Aldrich . Versió Original Subtitulada.

El recinte del Festival Porta Ferrada està obrint les portes a altres activitats ciutadanes com les sessions de cinema, la Passarel.la de Moda Costa Brava celebrada diumenge o la Gran Cantada de Cançó de Taverna que s’hi celebrarà el dijous, 18 d’agost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.