Cap de setmana centrat en el món del conte a Sant Feliu

Cap de setmana centrat en el món del conte a Sant Feliu

 

http://www.elpunt.cat

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols organitzarà una nova fira centrada en l’univers del conte, entre el divendres 10 i el diumenge 12 de juny. Amb el títol Explica’m, primera fira del conte i altres històries , conceben l’esdeveniment per atreure un públic familiar, amb predomini d’activitats per a infants però sense perdre de vista els adolescents i els adults.

La iniciativa vol aprofitar la proximitat de l’estiu per traslladar el gros d’activitats al carrer. A més d’una fira amb un centenar d’estands i parades dedicades a il·lustradors, editorials, venda de publicacions i tallers, han programat diversos espectacles itinerants a l’aire lliure, amb una picada d’ullet a la participació de diferents col·lectius guixolencs implicats en els àmbits literari, de les arts escèniques, la il·lustració i les arts visuals en general.

En aquest sentit, el cap de setmana temàtic parteix de la col·laboració entre les àrees municipals de Cultura i Turisme. El regidor de Cultura, Jordi Vilà, destacava la coincidència amb la trobada gegantera que promou la colla local –dissabte 11 a mitja tarda–. I l’edil de Turisme, Salvador Calabuig, hi afegia que han engrescat els comerciants –que guarniran aparadors–, restauradors i hotelers –amb menús i ofertes– i negocis de serveis –com per exemple el Museu de la Joguina o empreses nàutiques– amb activitats temàtiques, per arrodonir l’ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.