Joan Canadell presenta “Potencial d’Estat” a la Casa Irla

Joan Canadell presenta “Potencial d’Estat” a la Casa Irla
Canadell10-325x112
El proper dissabte dia 30 d’abril a les 19 h tindrà lloc a la Casa Irla la presentació del llibre “Potencial d’estat. Catalunya, una força econòmica inimaginable“, de Joan Canadell.
 Joan Canadell (Barcelona, 1982), empresari i escriptor,  fa a Potencial d’estat un recorregut pel passat i pel present econòmic de Catalunya, per demostrar les nombroses aportacions catalanes al desenvolupament i per explicar que tenim les condicions per esdevenir de nou un dels grans estats d’Europa. Fent un viatge per l’economia del segle XIII fins avui, l’autor constata que els catalans sempre hem estat a l’avantguarda de la indústria i el comerç.
Avui, tot i tenir un Estat espanyol que juga clarament en contra, tenim centenars d’empreses que són líders internacionals als seus sectors. Des dels telèfons mòbils de tot el món que porten una antena feta amb tecnologia catalana fins a les exclusives bosses que es compren a la Cinquena avinguda de Nova York que estan fetes amb pell d’Igualada, Canadell respassa casos de gairebé prop d’un centenar d’empreses que il·lustren el dinamisme actual català.
L’autor està convençut que quan Catalunya esdevingui un Estat podrà estendre el lideratge econòmic i social i construir, d’aquesta manera, un dels països generadors de més riquesa i benestar d’Europa. I és que Catalunya té una força econòmica
inimaginable, que Canadell intueix on ens pot portar. L’autor demostra amb arguments sòlids i contrastats quin futur podem construir si ens ho proposem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.