El dijous 29 aterra a Sant Feliu de Guíxols Giroscopi Cultural 2011 .

El dijous 29 aterra a Sant Feliu de Guíxols Giroscopi Cultural 2011 .

El dimarts 20 a les 11 del matí, va tenir lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la presentació del 5è Giroscopi Cultural 2011 “Fira de les iniciatives culturals de les comarques gironines” a càrrec de les entitats que organitzen l’esdeveniment, Xavier Soy (Vicepresident de la Diputació), Natàlia Molero (directora de la Casa de Cultura de Girona) i  Pere Albó( Regidor de Cultura).

En edicions anterior la fira s’havia celebrat a Girona en la seva primera i quarta edició, la segona va anar fins a Olot i la tercera a Figueres.

Aquesta fira vol ser un espai d’intercanvi, formació i divulgació per donar a conèixer projectes i productes culturals que ofereix la possibilitat d’establir col·laboracions i d’ampliar coneixements. Una mostra del sector que canvia d’ubicació cada any i va voltant pel territori reunint el sector cultural de les comarques gironines.

És una fira que va dirigida a les institucions públiques, organitzacions sense ànim de lucre, empreses privades, creadors, professionals de la gestió cultural i públic en general que podrà assistir a les actuacions, que es faran durant els tres dies de fira, en diferents espais de la ciutat.

L’objectiu és el de fomentar la cultura i donar suport als artistes, especialment en l’àmbit de les comarques gironines. Promoure intercanvis, contactes i mecanismes de coordinació entre els centres culturals de la comarca. Ajudar, estimular i donar impuls a projectes culturals. Programar activitats i línies de treball que ajudin els creadors gironins tant en el seu perfeccionament com en la seva promoció dins i fora de les comarques de Girona. I finalment fer un seguiment de la situació cultural gironina.(rsf.fm)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.