DIUMENGE, DIA INTERNACIONAL DE L’ART A SFG

DIUMENGE, DIA INTERNACIONAL DE L’ART A SFG

 

600-ART

El proper 17 d’abril es continua celebrant per quarta vegada consecutiva, a Sant Feliu de Guíxols, el Dia Internacional de l’Art, atenent a la crida de l’entitat Bòlit. Es tracta d’una jornada establerta el 2011 per la UNESCO en record del naixement de Leonardo da Vinci, el 15 d’abril de 1452, amb l’objectiu de celebrar les diverses formes de l’art i apropar-les als ciutadans mitjançant un seguit d’activitats.

A Sant Feliu es continua amb la clàssica obertura de tallers al públic que es podran visitar aquest diumenge, 17 d’abril de’11 a 13h. i de 17 a 20 h.
Ana Gutiérrez + artista convidat Trevor Skinner (c/ Girona, 40)
Marzo Mart (c/ Sol, 40)
Josep Miralles (c/Atzavara, 14. Urbanització Sant Amanç II)
Joan Raset (c/ Calafat. 5)
Udaeta (c/ Sol. 42)

Aquest any també es compta a una exposició d’alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm a l’Espai K (capella antic hospital) anomenada “Artistes en camí”, que es pot visitar del 17 al 23 d’abril amb algunes de les propostes treballades aquest curs. Dibuixos en petit i gran format, prototips de disseny gràfic, fotografies, així com petites i no tan petites propostes de volum en format de maqueta i peces acabades. La inauguració es fa diumenge 17 a les 13h, i l’horari de l’exposició el 17 d’abril és de 11 a 14 i de 17 a 20h, i del 18 al 23 d’abril és de 17 a 20h.

També es pot contemplar, al pati de l’Ajuntament, una exposició col.lectiva de l’Agrupació fotogràfica i cinematogràfica, del 17 d’abril al 13 de maig.
Quan una entitat arriba a superar els seus 50 anys d’existència vol dir que darrere seu té una llarga trajectòria, amb la qual s’ha definit plenament el seu tarannà. I també vol dir que hi ha un conjunt important de persones que amb molta voluntat ha fet possible aquesta fita.
Inauguració: diumenge 17 a les 12h.
Horari exposició: 17 d’abril de 11 a 14h i de 17 a 20h. Del 18 d’abril al 13 de maig, dilluns a divendres de 10 a 14h.

I, a més, impartició del taller audiovisual: “Com fotografiar la lluna”, a càrrec de Jordi Gallego, a l’Auditori del Casino Guixolenc. Dues sessions: de 12 a 13h i de 18 a 19h. Places limitades: cal fer inscripció prèvia a cultura@guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.