Exposició Alumnes Escola Municipal d’Art

Exposició Alumnes Escola Municipal d’Art

 

de91610049f2ba9d681dea6e26194a30_L

Del 9 d’abril al 8 de maig al Castell de Benedormiens

Segona mostra d’enguany a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro amb un recull 69 creacions de 23 alumnes de l’Escola Municipal d’Art de Castell-Platja d’Aro, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. L’exposició s’inaugura el dissabte 9 d’abril (19 h) moment en que també es presenta el catàleg commemoratiu editat pel consistori amb una selecció de les obres de la col·lectiva. Les composicions es podran visitar, en entrada lliure, fins al 8 de maig els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-19 h).

Concretament hi ha composicions de Maria Bagudanch, Manuel Blanco, Montserrat Colls, Rosa M. Cuadrado, Neus Dalmau, Elena Dontsova, Carla Gil, Daniel Hernández, Àngel Iglesias, Radmila Krajisnik, Lucas Martínez, Ana Mirambell, Paula Mircea, Ana M. Pardo, Sara Renau, Elizabeta Ribas, Dolors Rico, Antonio Rojas, Joaquim Ros, Carolina Treviño, Kimberly Uribe, Bárbara Vashkevych i Kristian Vashkevych. L’Escola Municipal d’Art, amb només tres anys d’activitat i amb una mitjana de 30 alumnes cada curs s’ha consolidat a nivell local com el centre dedicat a l’ensenyament de dibuix i pintura, obert a infants, joves i adults, situat a l’Espai Cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro.

El Castell de Benedormiens, també ha consolidat un espai expositiu permanent amb una selecció del fons d’art municipal amb les obres que han donat els artistes que hi ha exposat durant tres dècades. També hi ha habilitat un segon espai per mostrar-hi de manera estable el projecte artístic commemoratiu del quinzè aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro; la personalització en mesures humanes de la figura de la nina tradicional catalana, La Pepa, que van fer dotze artistes de renom. Simultàniament, fins al 3 de juliol  es pot visitar al Parc dels Estanys de Platja d’Aro la mostra a l’aire lliure Cinquanta anys d’escultura de Bonaventura Ansón (pdf), amb 17 peces de gran format.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.