PREMIS PER A L’AGRUPACIÓ TEATRAL BENET ESCRIBA

PREMIS PER A L’AGRUPACIÓ TEATRAL BENET ESCRIBA

 

600-ATBE

l’Agrupació Teatral Benet Escriba (ATBE) de Sant Feliu de Guíxols va aconseguir el passat diumenge sis premis per l’obra que va representar en el XXXIIIè Concurs de Teatre Amateur Vila de Sant Feliu de Codines el dia 6 de març, a la tard. L’obra en qüestió fou “El cant de la cigala” d’Alfonso Paso, traduïda al català per Ricard Pelló.
No era gens fàcil aconseguir algun premi ja que hi havia deu companyies més de nivell de tot Catalunya que hi participaven però varen portar cap a Sant Feliu un bon reguitzell de premis.
A nivell de companyia es varen adjudicar:
Primer premi a l’escenografia
Segon premi a la millor obra
Premi a la Votació Popular
A nivell individual:
Miquel Paradeda, primer premi al millor actor en paper principal
Sandra Mora, tercer premi a la millor actriu en paper principal i
Roser Descayre i Ricard Pelló, primer premi a la direcció
A través d’una nota de premsa han declarat “encara que la representació ens havia quedat bé, potser la millor que havíem fet fins aleshores, no teníem gaires esperances però està vist que de vegades més val no fer prediccions. La veritat és que ha suposat una autèntica injecció d’optimisme del que estàvem bastant necessitats”.
L’ATBE acaba de tancar l’onzena edició del concurs de teatre amateur que organitza a la ciutat, que es va tancar el passat diumenge amb la representació de “Les noies del calendari” i que ben aviat farà públics els premiats.
D’altra banda estan treballant en tota allò que seran els actes de celebració del 30è aniversari de la fundació de l’Agrupació que, de moment, no han transcendit.
Podeu veure alguns bocins de l’obra en la crònica que Radio Calella Televisió va fer de la representació a l’Orfeó Calellenc el mes de gener de 2015: https://www.youtube.com/watch?v=JWVDzYhXSqk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.