DUES PRESENTACIONS A L’ESCOLA D’ADULTS DE SFG

DUES PRESENTACIONS A L’ESCOLA D’ADULTS DE SFG

 

600-AFOCO

L’atzar ha volgut que aquest any dues iniciatives prou engrescadores unissin esforços i esdevinguessin una realitat.
D’una banda, la revista digital “La Tornada” es presenta com una oportunitat per donar a conèixer al públic interessat el panorama de la música en català.
D’altra banda, la xarxa d’intercanvi lingüístic “Coneix-te, coneix-nos”, que va iniciar-se ara farà uns 14 anys, ha tornat a prendre força gràcies a la demanda i l’oferta lingüística dels seus usuaris.
És així com ambdós projectes decideixen presentar-se en comú gràcies a l’esforç i la col·laboració de diverses persones i, sobretot, de l’Escola d’Adults i l’AFOCO.

L’acte, al qual està convidat tothom que vulgui assistir-hi, tindrà lloc el proper dia 18 de febrer a les 19h, al 3r pis del Centre Cívic de Vilartagues, on s’iniciarà la vetllada amb un col·loqui/taula rodona, en què participaran: Llibori (Albert i Llibori, Colla Jacomet, Quercus, Llops de mar), Tina Faz (Els de Sempre, Coral del Monestir), Josep Cullell (Els Burinots, Pangea) i que moderats pel cantautor Sé, ens donaran a conèixer les seves vivències, opinions i aportacions, fent un repàs de la cançó en català a la nostra ciutat. A continuació, s’oferirà una copa de vi a tots els presents, per gentilesa de “La Vinyeta”. I finalment, el grup local “Carme & The Pinks” interpretarà algunes peces en diferents llengües per mostrar-nos com la música pot convertir-se en un excel·lent agent motivador a l’hora d’aprendre, conèixer i apreciar altres idiomes que no siguin el propi.

Cal remarcar, que els alumnes dels cursos de tractament de la imatge en moviment i de vídeo, de l’Escola d’Adults i de l’AFOCO, aprofitaran per enregistrar tant la taula rodona com l’actuació musical, per produir-ne dos treballs. Així que la imprescindible claqueta cinematogràfica apareixerà, més d’una vegada, en el transcurs de la vetllada.

D’aquesta manera, només manca desitjar a “La Tornada” i a “Coneix-te, coneix-nos” èxit, sort i ganes de tirar endavant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.