Nits de Teatre al CAF · Divendres 14 de febrer

Nits de Teatre al CAF · Divendres 14 de febrer

 

1fcc20496540a7e06827d47c4b246d7d_L

“Cosins de Tarzan” contes dramatitzats amb Cristina Cervià

Segona edició del Cicle Nits de Teatre al CAF, en el marc de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional. Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre (AGT), proposa un espectacle cada mes, de novembre de 2015 a juny de 2016, que es representen també al Coro de Sarrià de Ter i a Can Gruart de Vilabrareix.

La quarta sessió del cicle és divendres 12 de febrer (21 h) amb la proposta Cosins de Tarzan al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (Av. Cavall Bernat, 47); una lectura dramatitzada a càrrec de Cristina Cervià amb música del contes escrits per Pruden Panadès, que esdevenen un viatge sentimental als records d’infantesa. Entrada: 2 euros (socis del CAF) – 5 euros (no socis), amb la possibilitat de gaudir del servei de bar.

Les properes sessions són: Voilá! Camino a la felicidad amb Planeta Chinchilla (11 de març), Clàssic amb el mag Fèlix Brunet (8 d’abril) i L’art de triar carxofes amb Centrifugant (6 de maig). L’exhibició d’espectacles compta amb la col·laboració de les regidories de Dinamització Cultural dels tres ajuntaments i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.