PROGRAMACIÓ NOVA EDICIÓ DEL GUÍXOLS ESCENA

PROGRAMACIÓ NOVA EDICIÓ DEL GUÍXOLS ESCENA

 

600-TEATRE

El proper dimarts es presentarà oficialment una nova edició del certamen Guíxols Escena, l’aposta de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per acostar a la ciutat el més destacat de les arts escèniques professionals, cinc propostes del millor teatre professional interpretades per grans figures i noms de l’escena actual catalana.
També es comptarà amb una peça pels més menuts de la casa, Tom Sawyer detectiu (Premi 2015 al millor Musical Familiar).
Per tant, des de mitjans del mes de març fins a principi d’estiu s’oferirà un ventall divers i únic per a tots els públics.

ELS VEÏNS DE DALT de Cesc Gay
Amb Pere Arquillué, Àgata Roca, Carme Pla i Jordi Rico
Text i direcció: Cesc Gay
Una coproducció d’Elefant, Teatre Romea, Mola Produccions i Trasgo Producciones.
Dissabte 19 de març a les 21h.
Les coses cauen pel seu propi pes. De dalt a baix. Ves per on, la vida, el sexe i totes les comunitats de veïns comparteixen una mateixa llei: la de la gravetat. I en aquesta comèdia àcida, sota la força gravitatòria d’Els veïns de dalt, hi ha un retrat social i tots els nostres temors de la vida de parella. Si l’escriptura precisa de Cesc Gay és la dutxa matinera que ens cal per desvetllar-nos, l’humor hi fa d’escalfador i li dóna la temperatura justa que la converteix en un plaer sensual.
Entrada general: 25€ / Entrada reduïda: 20€.  Consulteu abonaments a www.guixols.cat/teatre

TOM SAWYER DETECTIU
Cia Lazzigags
Dissabte 26 de març a les 19h
Premi 2015 al millor Musical Familiar.
Tom Sawyer s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d’estrenar-lo. Rep una invitació de la tieta Sally perquè ell i el Huckleberry Finn vagin a passar uns quants dies a casa seva. Sembla que l’oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l’ajudi… Al vapor que els porta Mississippí avall, coneixen a Jake Dunlap, que fuig d’uns facinerosos que li volen robar uns diamants. Tom i Huck ajuden Jake a burlar els seus perseguidors, però no aconsegueixen evitar que finalment aquests l’enxampin.
Cor format per alumnes de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.
Preu de l’entrada: 8 €
Recomanat a partir de 6 anys

CIARA
Amb Àngels Bassas
Bohèmia’s Produccions
Autor: David Harrower
Direcció: Andrés Lima i Martí Torras Mayneris
Una producció de Bohèmia’s
Dissabte 2 d’abril a les 21h.
CIARA és tot un repte interpretatiu, un verdader exercici de virtuosisme actoral. Quasi un thriller on submergir-se en mots poètics i brutals alhora. Una dona forta en un món d’homes. Filla d’un reconegut criminal, una mena de “Padrino” a l’escocesa. Refugiada en el món de l’Art, “aïllada” de la delinqüència i del món gansgterià del seu pare, però finalment… l’herència vital i familiar que no pot defugir. Ella, com el quadre de La Geganta que impregna tota l’obra, acabarà despertant com la gran geganta que és…
Entrada general: 15€ / Entrada reduïda: 12€.
Consulteu abonaments a www.guixols.cat/teatre

MARITS I MULLERS
Amb Andreu Benito, Joan Carreras, Mònica Glaenzel, Sandra Monclús, Mar Ulldemolins i Lluís Villanueva
Basat en el guió de Woody Allen
Direcció: Àlex Rigola
COPRODUCCIÓ: Heartbreak Hotel, Teatro de La Abadía, Trànsit Projectes i La Villarroel
Divendres 15 d’abril a les 21h.
L’Andreu, escriptor i professor de literatura, i la seva dona Mònica, que treballa en una revista d’art, no es poden creure que els seus millors amics, la Sandra i en Joan, aparentment una parella perfecta, hagin decidit separar-se. A partir d’aquesta notícia, es comencen a plantejar si el seu matrimoni es basa en una relació realment sòlida.
Marits i Mullers és una adaptació del guió escrit per Woody Allen, de la pel·lícula homònima que es va estrenar l’any 1992. Protagonitzada per ell mateix i per qui va ser la seva parella, l’actiu Mia Farrow, aquest film es va endur el premi BAFTA al Millor Guió Original i va ser un èxit tant de crítica com de públic.
Àlex Rigola, per la seva part, ha preparat la versió de la comèdia sobre les relacions de parella que signa el genial director nord-americà.
Entrada general: 25€ / Entrada reduïda: 20€.
Consulteu abonaments a www.guixols.cat/teatre

HUMOR HUMÀ
Amb Carme Pla
Direcció Marta Pérez
Cia Lapla & Tdeteatre
Dissabte 7 de maig a les 21h
La saludable pràctica de riure’s de la vida, dels altres o d’un mateix a través de paraules sàviament triades i d’una interpretació acurada.
L’humor, imprescindible sempre, és el denominador comú que agermana quest conjunt d’històries.
Quotidianitats aparentment “normals” portades a l’absurd, absurditats envoltades de situacions quotidianes, tossuderies ferrenyes que aboquen als personatges a viure situacions límit, les debilitats humanes vistes a través d’una lent d’augment anomenada humor, ironia, sornegueria.
Un conjunt de contes teatralitzats i explicats un darrere l’altre: Santiago Rusiñol, Jesús Moncada, Pere Calders i Josep Carner, units pels enginyosos aforismes de Joan Fuster.
Humor subtil, irònic, elegant o destraler, n’hi ha tants de diferents com diferent és l’estil i la procedència dels seus autors.
Entrada general: 15€ / Entrada reduïda: 12€.
Consulteu abonaments a www.guixols.cat/teatre

EL TEST
Amb David Bagés, Dolo Beltrán, Mima Riera i David Vert
Autor : Jordi Vallejo
Direcció: Cristina Clemente
Cia Magnètica produccions
Dissabte 28 de maig a les 21h
Què escolliries? 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d’aquí a deu anys? Així de simple, així de difícil.
Aquest és el dilema al que s’enfronten l’Hèctor i la Paula —un matrimoni amb problemes econòmics— quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.
La decisió que ha de prendre el nostre matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.
Entrada general: 20€ / Entrada reduïda: 16€.
Consulteu abonaments a www.guixols.cat/teatre

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.