16è Concurs literari per a gent gran

16è Concurs literari per a gent gran

 

3b1f6cfb04191062fa576eb6c620f4fa_L

Modalitats de poesia, memòries i lliure (fins a l’11 de març)

Setzè Concurs Literari Amateur per a Gent Gran de Castell-Platja d’Aro (pdf), convocat amb la voluntat de promocionar i fomentar els actes culturals i literaris al municipi en motiu de la Festa de sant Jordi. Participació oberta a majors de 60 anys empadronats o socis de les associacions de gent gran de la població. S’estableixen tres modalitats: relats basats en memòries, temàtica lliure, i poesia. El termini de lliurament d’originals finalitza l’11 de març de 2016 (19 h).

Amb la voluntat de recuperar el llenguatge col·loquial de la Vall d’Aro, es valora emprar paraules i expressions que s’utilitzaven antigament (encara que avui estiguin fora de normativa). Es pot presentar un únic treball -inèdit i no publicat- per persona als centres cívics Vicenç Bou de Platja d’Aro (de dilluns a divendres 10-13 h i 15-19 h) o Ca La Rafaela de Castell d’Aro (dimarts 17-18 h). Cal lliurar l’original escrit a màquina o ordinador, a doble espai i a una sola cara. Totes les obres han d’incorporar el títol, l’edat de l’autor, i la categoria; i una plica amb les dades personals i fotocòpia del DNI.

Promou la regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb la col·laboració de les associacions de gent gran del municipi i de la Biblioteca Mercè Rodoreda on s’hi farà el lliurament de premis, dimecres 20 d’abril (17 h), en un acte obert a tothom. El jurat estarà format per dos representants de l’ajuntament i tres persones relacionades amb de la cultura, l’educació o la literatura que viuen o treballen al municipi. Es concedeix un 1r i 2n premi per a cada categoria -trofeu i obsequi-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.