Toni Albà al Centre l’Avenir Fanalenc

Toni Albà al Centre l’Avenir Fanalenc

 

446f4fe6ef4f25b5f1cbd0e741da76b3_L

Presentació del llibre Ser o no ser catalans i espectacle Audiència I-Real

El popular autor, director i actor de teatre, cinema i televisió Toni Albà (Polònia, Crackòvia, Boletaires…), serà el gran protagonista de l’activitat cultural al Centre l’Avenir Fanalenc (web) de Platja d’Aro (Av. Cavall Bernat, 47) el proper cap de setmana amb una doble cita configurada per la presentació d’un llibre i un espectacle teatral en clau d’humor.

Divendres 29 de gener (20.30 h) hi presenta el llibre Ser o no ser catalans · Aquesta és la qüestió (entrada lliure); on de forma brillant, irònica i impecable, Toni Albà parteix del famós monòleg shakespearià Ser o no ser, per desentranyar les raons, per les quals Catalunya hauria d’esdevenir un estat lliure.

L’endemà dissabte 30 de gener (21 h) hi representa Audiència I-Real (anticipada 12 euros · taquilla 15 euros -una hora abans-). Imaginem un estat modern on el cap d’estat és un monarca que ha de presidir un acte oficial, una audiència davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional. Aquest personatge fa una insòlita roda de premsa on el públic-premsa pot preguntar el què vol saber… Advertència: qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.