Prop de 23.000 visitants als espais expositius

Prop de 23.000 visitants als espais expositius

 

1eaceddaeafef05382c99addbceb2dc8_L

Les sales d’art i el Museu de la Nina consoliden desestacionalització

El Castell de Benedormiens i el Museu de la Nina de Castell d’Aro s’han consolidat durant l’any 2015 com un important element de desestacionalització turística per a Castell-Platja d’Aro, ja que globalment la meitat de les 22.995 vistes rebudes (50’5%) han estat més enllà del període d’estiu, durant els caps de setmana de tardor, hivern i primavera. Alhora també eixamplen els seu públic més enllà de l’àmbit local i català, i els visitants estrangers o de l’Estat espanyol suposen un 22% del global del darrer any.

Les onze exposicions del Castell de Benedormiens han rebut 14.117 visitants i la mostra amb més èxit ha estat Passat i present d’Àlvar Suñol (4.308 persones). Més enllà de les exposicions temporals, el castell ha consolidat un espai permanent amb una selecció del Fons d’Art Municipal, i també una sala per mostrar-hi, de manera estable, el projecte artístic commemoratiu del 15è aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro. Justament, aquest el museu ha rebut 8.878 visitants just abans del seu tancament tot l’any 2016 per fer-hi obres de reforma, ampliació i millora.

De cares a l’any 2016, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro han programat nou exposicions al castell, de febrer a desembre: Torrent Buch, Entorn creatiu; Escola Municipal d’Art; composicions florals de Sant Isidre Llaurador; 8è Concurs de Pachwork; Robert Llimós, pintura; Quim Hereu, pintura; Subtròpics Mutants -Ivan Morales Ama, Francesc Ruiz Abad, Manuel Cristoph Horn-; simultànies de pintura de Pilar Esporrin i Sílvia Castell; i les mostres de Nadal. Alhora, el Parc dels Estanys de Platja d’Aro, acull dues exposicions d’escultura de gran format: Bonaventura Ansón i Josep Canals; i la Masia Bas de Platja d’Aro s’estrena com a espai d’expositiu amb l’escultura de Josep Canals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.