Exposició Itinerant del Museu del Gas

Exposició Itinerant del Museu del Gas

 

d4433e7cc4295f3d880dbab4026c1312_L

Dimarts 19 de gener a la Plaça d’Europa de Platja d’Aro

L’exposició itinerant Energy Truck arriba dimarts 19 de gener (8-20 h) a la Plaça d’Europa-c/ Juli Garreta de Platja d’Aro, en el seu recorregut per diversos municipis de les comarques de Girona. La mostra està allotjada en un vehicle que compta amb un motor dual que genera entre un 15 i un 20% menys d’emissions de diòxid de carboni respecte als motors convencionals de gasoil, i ofereix continguts relacionats amb l’energia, el medi ambient i el patrimoni industrial.

A l’entorn de 70 m2, Energy Truck presenta una museografia elaborada pel Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa amb un ampli equipament tecnològic, amb elements audiovisuals, de manipulació i multimèdia i panells informatius per descobrir com els avanços tecnològics generen avanços a la societat. Una exposició totalment interactiva on es pot experimentar amb els continguts mitjançant activitats pràctiques.

Mitjançant propostes didàctiques pedagògiques conduïdes per educadors especialitzats, es poden conèixer els canvis històrics i l’avenç social que va suposar l’arribada del gas i l’electricitat. Les activitats s’adrecen a tots els públics, adaptades a persones amb discapacitat, i són gratuïtes, en visita lliure o amb grups escolars amb reserva prèvia. La mostra recorrerà 111 municipis de tot l’estat al llarg de l’any 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.