SUEÑO DE CAPRICORNIO I KINSALE A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA

SUEÑO DE CAPRICORNIO I KINSALE A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA

 

500-SUEÑO

– Divendres 15 de gener, 21:30 h.: Sueño de Capricornio (St Feliu, rock) concert 50 Sueños. “A mig camí entre el pop i el rock, Sueño de Capricornio ens ofereix bàsicament cançons: per escoltar, per ballar o per somiar. Darrera d’elles, Juli Comes, compositor i cantant, ens apropa al seu món. Un món que potser no sigui tan diferent al dels altres, només que adornat amb música i lletres”.
-Dissabte, 16 de gener  a les 21:00 h. FF and The Machine (SFG 80’s ) Charlie Blake, veu i machine I Xavi Lloret, baix I guitarra elèctrica. Gratuit, donació voluntària. Després del concert sonaran clàssics dels 80’s.
– Diumenge 17 de gener, 17:00 h.: Kinsale (Terrassa, folk / pop). “Kinsale es presenta com un duet elegant, innovador i molt sorprenent. La calidesa de les cançons, la majoria en anglès i de sonoritat acústica, converteixen la proposta en molt propera i agradable. La seva joventut, 19 i 20 anys, sorprèn per la manera que es prenen la interpretació de les cançons i la importància que donen a l’afinació de les veus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.