L’ALTERNATIVA TEATRAL DE NADAL HA FUNCIONAT

L’ALTERNATIVA TEATRAL DE NADAL HA FUNCIONAT

 

600-ATBE

L’Agrupació Teatral Benet Escriba se la jugava suprimint els tradicionals Pastorets per l’obra “El Gran Màgic d’Òz”, dirigida per la Roser Descayre, a qui haviem emplaçat per fer una valoració sobre la resposta del públic: “Molt bé, ha funcionat estupendament, va ser idea meva canviar Els Pastorets pel Gran Màgic d’Òz  perquè, d’aquesta, teníem la possibilitat que tots els que tenien ganes de fer pastorets també la podien fer.
A més, estem celebrant els trenta anys de l’Agrupació i també anava bé de reposéssim, malgrat que hi havia diferències d’opinió, fins i tot amb el meu home (co-director de l’Agrupació, Ricard Pelló), que és molt partidari de fer-los i es preguntava què passaria. Doncs el resultat ha estat fantàstic perquè la gent ha trencat una mica amb aquella idea d’anar a veure Pastorets i s’ha trobat amb una obra que era de màgics, de bruixes bones i dolentes, de bèsties…en definitiva que la mainada s’ho han passat molt bé i també els grans, perquè va venir molta gent.
La Roser també va decidir fer els quatre dies de representació en horaris diferents per adaptar les possibilitats d’assistir-hi a tothom i també va funcionar.
A més va voler destacar que la calefacció nova, que ja funciona, ha suposat una gran millora i comentava que fins i tot escalfa tant que l’han de parar, la qual cosa considera que és un avantatge afegit perquè així el silenci és absolut a la sala al temps que la temperatura és ideal pel públic i pels qui estan a l’escenari.
I, quant a l’obra que es representa aquest diumenge al teatre-auditori  dins del XIè Concurs de Teatre Amateur, anomenada “Amb els pixats al ventre”, a càrrec del Grup Paranys, comentava que “és molt divertida, una comèdia per passar una bona estona oblidant els problemes quotidians amb una obra d’embolics, amb la que arribem a l’equador d’aquesta edició del concurs, que està tenint una bona resposta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.