Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música

Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música

 

e55f1bfed4855ceb2dd17e3d13335762_L

Dimecres 16 de desembre a la Masia Bas de Platja d’Aro

Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música (EMM), dimecres 16 de desembre (18 h) a l’espai municipal de la Masia Bas de Platja d´Aro. Els alumnes han treballat durant el primer trimestre de curs, peces d´autor i Nadales per oferir-les amb la coral i grup instrumental de formació bàsica, així com amb pianos, guitarres i violins.

També durant el proper cap de setmana 19 i 20 de desembre, actuaran a la Plaça de l’Ajuntament diversos grups de cambra, grups de violins, pianos i les corals de formació bàsica de les Escoles de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d´Aro.

L’Escola Municipal de Música de Castell-Platja d’Aro ofereix a la seu del centre, a la Masia Bas de Platja d’Aro, durant aquest curs 2015-2016 dues línies de treball: estudi musical reglat (infants i joves de 4 a 18 anys), i aprenentatge lliure (joves a partir de 12 anys i adults). El centre esdevé una extensió de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols, que gràcies a un conveni entre els dos ajuntament, facilita l’accés als estudis musicals a alumnes d’ambdós municipis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.