PRESENTEN EL LLIBRE COL.LECTIU BIBLIORELATS

PRESENTEN EL LLIBRE COL.LECTIU BIBLIORELATS

 

600-BIBLIORELATS

Dijous vinent 17 de desembre es presentarà a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols un llibre molt especial, titulat Bibliorelats i que inclou, entre moltes d’altres narracions, un conte de la guixolenca Josefina Coll.
Aquest llibre és tan especial perquè és producte d’un dels cursos d’escriptura creativa organitzats per la biblioteca de Sant Feliu i també perquè la mateixa biblioteca surt retratada en aquest relat de la Josefina que ha estat seleccionat entre molts d’altres d’escriptors novells per a formar part del recull que ara es presenta.
L’editorial Arola edita aquest recull de 24 contes que tenen les biblioteques públiques com a espai literari i que alhora són petits retalls d’històries més extenses, històries de moments d’ahir, d’avui i de demà sempre amb el llibre com a protagonista.
La presentació es farà a dos quarts de vuit del vespre a la Biblioteca i comptarà amb la presència de l’escriptora Josefina Coll, autora  d’un dels relats, Maria Victòria Rodrigo, del col·lectiu Reusenques de Lletres, l’escriptor Miquel Aguirre, l’escriptora Núria Martí Constans i el regidor de cultura Jordi Vilà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.