Premi Panorama Platja d’Aro-Costa Brava

Premi Panorama Platja d’Aro-Costa Brava

 

0a785842d1965ae62a9e8464b55ef971_L

En el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona

El llargmetratge Africa 815, dirigit per Pilar Monsell, guanya el primer premi Panorama Platja d’Aro-Costa Brava en el marc el Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa (web). El jurat ha reconegut la forta capacitat creativa i la mirada personal de la directora cordovesa amb un guardó que equival a una estada d’una setmana a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró perquè pugui conèixer l’entorn i gaudir-hi d’un temps per a la reflexió creativa, i perquè, alhora, l’experiència pugui donar lloc a un futur projecte que podria desenvolupar-se en el municipi.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona (web) de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro col·laboren per primera vegada amb el festival l’Alternativa, que arriba a la 22a edició i que es va celebrar del 16 al 22 de novembre a diversos espais de la capital catalana. El film Africa 815 s’estrena el proper divendres 27 de novembre a al Zumzeig Cinema de Barcelona i a diverses sales de l’estat espanyol.

El nou guardó Panorama Platja d’Aro-Costa Brava neix amb la voluntat de promoure la creació de produccions cinematogràfiques i televisives a les comarques de Girona potenciar els espais i les localitats gironines com a plató de cinema pel seu l’impacte econòmic i promocional. Simultàniament, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro està tramitant la integració del municipi a la Catalunya Film Commission (web) de l’Institut Català de les Empreses Culturals que promou entre el sector audiovisual els rodatges a tot Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.