L’AAMA60 ANUNCIA EL SEU GUATEQUE-2015

L’AAMA60 ANUNCIA EL SEU GUATEQUE-2015

 

600-GUATEQUE

L’Associació Amics de la Música dels Anys 60 de Sant Feliu de Guíxols ja ha obert el període de reserves pel “Guateque” que cada any celebra a Las Vegas i que en aquesta ocasió, opcionalment, també ofereix la possibilitat de sopar previament a la mateixa sala.
La data de celebració serà el dilluns,7 de desembre (pont de la Puríssima) i la data límit de reserves pel sopar és el dijous, 3 de desembre.
Després de l’èxit obtingut en anteriors vetllades, l’Associació torna a convidar a l’escenari de Las Vegas a la formació Bit-Shadow que oferira un selecte repertori amb els grans èxits dels anys-60, que es complementarà amb una sessió de discoteca amb un recull d’estendards de la dècada prodigiosa.
Per assistir al sopar cal fer una reserva prèvia, qualsevol dia de la setmana (de dilluns a divendres a partir de les 8 del vespre i el cap de setmana durant tot el dia) als següents telèfons: 649447497 (Enric Àguila) o bé 635476302 (Jaume Garcia). Les persones que vulguin assistir només a la festa podran accedir a la sala a partir de les 11 de la nit.
El menú del sopar, que s’hi celebra per primera vegada, és: Entrant benvinguda i copa de cava/  Assortiment de “montaditos Las Vegas” (5 unitats per persona)/ Graellada de carn (botifarra, cansalada i brotxeta de pollastre) amb verdures a la brasa i salsa romescu/ Coulant de xocolata amb fruits del bosc o sorbet de llimona/ Vi, aigua i cafè.
El preu, que inclou sopar i accés al guateque és de 20 euros pels socis i de 25 pels no socis i el preu, només pel guateque, és de 15 euros per a tothom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.