Exposició de Tindaro Calia a Castell d’Aro

Exposició de Tindaro Calia a Castell d’Aro

 

4defccd25e88a9636323b523e0e1e8c2_L

Del 7 al 29 de novembre al Castell de Benedormiens

Exposició de 35 peces pictòriques de l’artista i professor d’art italià Tindaro Calia –web– (Segrate, Milà, 1956) al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro del 7 al 29 de novembre (pdf). Les seves obres estan caracteritzats per retrats cromàtics plens d’emoció a partir d’una pintura que des d’una aparent facilitat transmeten emoció, autenticitat i espiritualitat. Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, la inauguració de la mostra és dissabte 7 de novembre (19 h) amb la presència del creador. L’horari de visites, en entrada lliure i gratuïta, és els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-19 h). El programa de TVC El 33 Recomana també se n’ha fet ressò (vídeo).

Simultàniament a la mostra principal, a la planta superior del castell hi ha un espai expositiu permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art, configurat per les obres que han donat els artistes que hi ha exposat durant els darrers 32 anys. També hi ha un segon àmbit on s’hi mostra, de manera estable, el projecte artístic commemoratiu del quinzè aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro: la personalització que dotze artistes de renom van fer de la figura de la nina tradicional catalana La Pepa, en mesures humanes.

La mostra forma part del cicle d’exposicions anuals al Castell de Benedormiens, que encara té continuïtat abans d’acabar l’any encara s’hi podran veure diverses mostres simultànies de caràcter nadalenc (20 de desembre-6 de gener). També el Parc dels Estanys de Platja d’Aro acull fins al 17 de gener de 2016 l’exposició a l’aire lliure d’escultures de gran format de Medina-Campeny, que dóna continuïtat al projecte, iniciat l’any passat, d’estendre els espais expositius al municipi més enllà de Castell d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.