“ VUIT DONES”, AQUEST DIUMENGE AL TEATRE-AUDITORI

“ VUIT DONES”, AQUEST DIUMENGE AL TEATRE-AUDITORI

 

500-TEATRE

Aquest diumenge, 1 de novembre, a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, els grups de teatre Sant Hilari i La Clau representen l’obra de Robert Thomas, dirigida per Jaume Fàbregas, “Vuit dones”, segona obra del XI Concurs de Teatre Amateur.
L’argument es situa als anys cinquanta en una casa de camp francesa. En la matinal de preparatius pel dinar de Nadal, assassinen a l’amo de la mansió. Entre les vuit dones relacionades entre sí – l’elegant esposa, la modèlica filla gran, la rebel filla petita, la hipocondríaca cunyada, l’enigmàtica germana, l’avara sogra, la nova criada i la majordoma de confiança – allí presents, una d’elles és la culpable.
S’inicia, aleshores, una llarga i dura jornada d’investigació, farcida de discussions i baralles cos a cos, en la que queda palès que totes guarden ocults secrets que les converteixen en sospitoses. Finalment, quan les revelacions han posat de manifest la vulnerabilitat de totes elles, la veritat emergirà per aclarir tots els misteris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.