L’obra “Kbarret” va inaugurar el XI Concurs de Teatre Amateur

L’obra “Kbarret” va inaugurar el XI Concurs de Teatre Amateur

 

kbarret-325x184

El passat diumenge 18 d’octubre va arrencar el XI Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols, demostrant un any més la vitalitat de la ciutat pel que fa a l’activitat cultural i associativa.

El tret de sortida va ser amb l’obra KBARRET, musical representat per la companyia teatral “Grup Filagarsa” de Molins de Rei, davant un teatre que presentava una mica més de mitja entrada.

L’excel·lent treball esceneogràfic i de vestuari de la companyia ens situa en un local propi dels anys 30, on múltiples personatges histriònics ens mostren les seves ambicions i pors, el seu talent i la seva fam d’èxit.

La cerca d’aquest èxit, i la fama que comporta, es converteix en el fil conductor de l’obra. Un fil inconstant degut a un guió irregular, que provoca que l’espectador es perdi en moments de l’obra i que esperi a la propera actuació musical per a reenganxar-se a l’espectacle.

Com bé diem, menció especial a les actuacions musicals, bones, molt bones, que per moments et fan oblidar que estàs davant un grup de teatre amateur. I enmig del bon nivell general destaca la veu de l’Estel Tort, en els seus papers de Roxie i Trepa.

També destacar el paper de Xavier Biel fent d’Eros, el mestre de cerimònies, ràpid i àgil en la interacció amb el públic, a qui la companyia va fer participar activament.

Així, amb aquest musical de guió millorable però ben dirigit i interpretat, i tècnicament excels, s’inaugurà una nova edició, la onzena, del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols, una referència a la Costa Brava en aquest àmbit. Per molts anys!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.