Noves sessions de Conversa en Anglès

Noves sessions de Conversa en Anglès

 

64bbfaf26f556ccaafd5729a1d3e079f_L

Cada dilluns del 19 d’octubre al 14 de desembre a la biblioteca

Noves sessions de Conversa en Anglès, cada dilluns del 19 d’octubre al 14 de desembre (15.30-16.30 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro (BMR), adreçat a les persones que vulguin practicar l’idioma tot parlant-lo, a partir de la lectura de textos. Cal inscripció prèvia (12 euros · Places limitades). La proposta tindrà continuïtat també durant el segon i tercer trimestre del curs.

Les sessions forment part del programa d’activitats de tardor a l’equipament. Altres propostes per al públic adult són el cicle de conferències Estirant el sou (divendres cada quinze dies del 16 d’octubre a l’11 de desembre (19 h); curs d’art Artistes i obres sorprenents (un divendres al mes del 23 d’octubre al 13 de maig): i dos cursos de rus: Nivell 1 (dimarts del 3 de novembre al 15 de desembre) i Nivell 2 (dijous del 6 de novembre al 18 de desembre). També hi ha diverses propostes infantils: L’Hora del Conte (dilluns 19 d’octubre); i Taller Familiar Jugar Fent Fotos (dissabte 24 d’octubre).

Alhora ja han començat dos cursos de fotografia –Nivell Inicial i Avançat, el de Manualitats per a adults i el Taller Familiar d’Spot Motion. Simultàniament hi ha dues convocatòries obertes: 4t Premi Jordi Comas de Recerca Localpdf– (fins al 31 d’octubre) i el 14è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aropdf– (fins al 28 de novembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.