Doble exposició al Castell de Benedormiens

Doble exposició al Castell de Benedormiens

 

 

 

0dfb4478980f6126653b41583d1d758c_L

Carles Bros i Antonio Rojas del 3 d’octubre a l’1 de novembre

Les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acullen, del 3 d’octubre a l’1 de novembre, una doble exposició (pdf) de Carles Bros (Impressions de la Xina, pintura) i d’Antonio Rojas (pintura i dibuix), organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. La inauguració de la mostra és dissabte 3 d’octubre (19 h) amb la presència dels artistes. Horari de visites, en entrada lliure i gratuïta: caps de setmana i festius (11-13 h) i (17-19 h).

Simultàniament a la mostra principal, a la planta superior del castell hi ha un espai expositiu permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art, configurat per les obres que han donat els artistes que hi ha exposat durant els darrers 30 anys. També hi ha un segon àmbit on s’hi mostra, de manera estable, el projecte artístic commemoratiu del quinzè aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro: la personalització que dotze artistes de renom van fer de la figura de la nina tradicional catalana La Pepa, en mesures humanes.

Aquesta doble exposició esdevé la primer de tardor, però emmarcada en el conjunt de propostes de tot l’any, entre les que destaquen, la trilogia fotogràfica Mi Mirar, del basc Juan Muguruz, i la pictòrica d’Àlval Suñol o la col·lectiva del Reial Cercle Artístic de Barcelona. També al Parc dels Estanys de Platja d’Aro s’hi  pot veure, fins al 17 de gener de 2016 un conjunt d’escultures de gran format de Medina-Campeny; que dóna continuïtat al projecte iniciat l’any passat, d’estendre els espais expositius del municipi més enllà del Castell de Benedormiens (prèviament, de gener a juliol hi ha exposat Jaume Roser).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.