La ceramista Quimeta Serra serà Filla Predilecta de Sant Feliu el proper 24 d’octubre

La ceramista Quimeta Serra serà Filla Predilecta de Sant Feliu el proper 24 d’octubre

 

c889234799e865bbe90cee71f6cd2e53_XL

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va acordar distingir la ceramista Quimeta Serra i Fornós “Filla Predilecta de la Ciutat” en el ple del passat setembre. La cerimònia en la qual rebrà la distinció serà el proper dia 24 d’octubre, a les set de la tarda, en un acte oficial i protocol·lari a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

La decisió es va prendre en el Ple Municipal del 24 de setembre, per l’àmplia trajectòria artística de l’artista, que queden resumits en «… La Quimeta, artista ceramista inesgotable, any rere any, durant 40 anys, realitza una mostra anual, en període estival en una de les sala d’exposicions de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, donant a conèixer una selecció de les seves darreres obres, una manera d’oferir-la als seus conciutadans. La seva trajectòria i la seva obra és tan dilatada que té obres d’art escampades arreu del territori català i el seu estil és reconegut arreu del món. Les seves obres figuren en col·leccions particulars, no només d’Espanya, sinó també en molts països estrangers com França, Suïssa, Suècia, Bèlgica, Alemanya, Anglaterra, Itàlia, Estats Units, Xile, Canadà, Aràbia i Austràlia.

És l’artista més veterana del moment a la ciutat, referent i exemple de dignitat artística i personal. Una treballadora constant i persistent que ha immortalitzat el cel blau ganxó i els seus entorns en tota la seva extensa obra…»

Els grups municipals, amb l’abstenció de la CUP, van aprovar concedir a Quimeta Serra i Fornós el títol honorífic de Filla Predilecta de la Ciutat, com a reconeixement a la seva trajectòria i com a agraïment a la seva fidelitat envers la ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.