Els cursos de ceràmica negra realitzats anualment a Sant Feliu arriben a la Fira de Barcelona

Els cursos de ceràmica negra realitzats anualment a Sant Feliu arriben a la Fira de Barcelona

 

ceramicanegra

Enguany la Fira Expo Hogar, celebrada entre els dies 19 i 22 de setembre, té un espai nou d’activitats al marge dels expositors. Per tal de dinamitzar l’oferta expositiva del saló s’ha creat el SEE (Special Expert Event), un espai amb un ampli programa d’activitats i conferències pensades especialment per als visitants. El SEE i el seu programa ha estat dissenyat per Blai Puig- membre de la Junta Tècnica del Museu i artífex del Seminari de ceràmica negra- i Anna Riba.

Entre les activitats, hi ha una exposició sobre l’Escola Massana i els Seminaris que desenvolupa al territori, com és el cas del Seminari de ceràmica negra, arran de la col.laboració entre aquest centre de formació en art i disseny, i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols-Museu d’Història.

ExpoHogar comptarà amb més empreses que el passat 2014, que exposen objectes de regal, interiorisme, bijuteria i complements de moda. Es preveu una assistència al llarg d’aquests dies d’unes 13.000 persones.

Imatge:
Blai Puig, Gemma Amat (Escola Massana), Sílvia Alemany (Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols) i Jaume Marcó de Ceràmiques Marcó de Quart (on es desenvolupa part del Seminari).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.