L’obra “L’última trobada” inicia el certamen de teatre professional Guíxols Escena

L’obra “L’última trobada” inicia el certamen de teatre professional Guíxols Escena
  • ultimatrobada
  • Els organitzadors han programat la possibilitat de parlar amb els artistes en finalitzar l’obra, prèvia reserva

Aquest proper dissabte 19 de setembre comença la primera de les quatre propostes del certamen Guíxols Escena Tardor 2015, una opció per gaudir de teatre i música professional a la ciutat, i evitar desplaçaments fora de Sant Feliu per veure espectacles de qualitat.

A les 21h del dissabte es representa “L’ÚLTIMA TROBADA” amb Abel Folk, Jordi Brau i Montse Guallar (que substitueix en el repartiment a l’actriu Anna Barrachina”. El preu de l’entrada és de 21 euros (reduïda: 17 euros)
En aquesta obra, els espectadors veuran l’a història de dos homes, que de joves havien estat amics inseparables, i es retroben després de 41 anys de no veure’s, per resoldre un secret que hi ha entre ells. Durant aquests anys, un ha viscut a l’Extrem Orient, i l’altre no s’ha mogut del seu castell de la remota Hongria. Però d’alguna manera tots dos han resistit, i tots dos sabien que havien de tenir una última trobada, per resoldre un conflicte pendent.
IMPORTANT:
Com s’ha fet darrerement al certamen Guíxols Escena, l’organització permet fer una trobada amb els artistes que han intervingut en l’obra. Es farà amb l’obra “L’última trobada” i també amb la següent, “Animals de companyia”.
La trobada es farà just finalitzar l’obra. Les places són limitades, i cal fer reserva prèvia, trucant al 972 82 01 67 o enviant mail a cultura@guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.