Les “Aportacions Catalanes Universals”, a la Casa Irla

Les “Aportacions Catalanes Universals”, a la Casa Irla
aportacionscobertabaixa_0-221x325
El proper 18 de setembre, a les 19:30h, a la Casa Irla es presenta el llibre”Aportacions Catalanes Universals” gràcies a l’associació Amics del Museu de la nostra ciutat i la Fundació Josep Irla.
El propòsit bàsic d’aquesta obra és fer coneixedors als ciutadans de Catalunya, i d’arreu del món, de les aportacions al progrés general de la humanitat dutes a terme pel poble de Catalunya en el decurs de la història en tots els camps d’activitat que n’han ultrapassat les fronteres. Inclou un breu resum de la història del nostre país, les 223 aportacions explicades i il·lustrades i comentaris finals a càrrec de personatges catalans actuals de tots els àmbits.
Conjuntament amb la celebració de  la conferència-col·loqui ” Aproximació al coneixement de la presència catalana a la cultura internacional” es farà la presentació del llibre Aportacions Catalanes Universals,  que anirà a càrrec del director de l’edició, enginyer i President de FERRMED, Sr. Joan Amorós i Pla i assistiran a l’acte Carles Motas, Alcalde de la ciutat;  Josep Amat, enginyer;  Manel Gorro, Director de la Casa Irla i Josep M. Vicens, President d’Amics del Museu.

Aquest projecte editorial es pretén finançar a través d’una campanya de micromecenatge.

  • Una aportació de 60 euros, lliurament d’un exemplar del Llibre.
    • Una aportació de 120 euros lliurament de dos exemplars del llibre (en qualsevol de les quatre versions, català, castellà, francès o anglès).
    • Una aportació de 240 o més euros lliurament de quatre exemplars del llibre (en qualsevol de les quatre versions).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.