Cancel·lat el concert d’Spandau Ballet al Festival de la Porta Ferrada

Cancel·lat el concert d’Spandau Ballet al Festival de la Porta Ferrada

 

20/03/2015 Spandau Ballet en el Festival de la Porta Ferrada. La banda británica Spandau Ballet ha cancelado su actuación prevista para este martes en el 53 Festival de la Porta Ferrada, en Sant Feliu de Guíxols (Girona), por enfermedad del batería, ha informado la organización en un comunicado. CATALUÑA ESPAÑA EUROPA BARCELONA CULTURA FEST.PORTA FERRADA  4635#Agencia EP
20/03/2015 Spandau Ballet en el Festival de la Porta Ferrada.
La banda británica Spandau Ballet ha cancelado su actuación prevista para este martes en el 53 Festival de la Porta Ferrada, en Sant Feliu de Guíxols (Girona), por enfermedad del batería, ha informado la organización en un comunicado.
CATALUÑA ESPAÑA EUROPA BARCELONA CULTURA
FEST.PORTA FERRADA
4635#Agencia EP

 

Segons Informa El Punt Avui La direcció del 53è Festival de la Porta Ferrada ha anunciat aquest dimarts la cancel·lació per causes mèdiques del concert d’Spandau Ballet, previst per aquesta mateixa nit a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols. La banda britànica ha suspès també els altres dos concerts que tenia programats aquesta setmana a l’Estat espanyol per l’estat de salut del seu bateria, John Keeble.

En un comunicat, Spandau Ballet explica que, segons les indicacions del metge, Keeble no es troba en condicions d’actuar i demana disculpes als seus seguidors.

“Suspendre concerts és sempre una cosa difícil d’afrontar. Lamentem decebre als nostres fans però la nostra prioritat és la salut del nostre amic i la seva recuperació”, afirma el grup.

L’organització informa que la devolució de l’import de les entrades es farà a partir de dilluns, 24 d’agost, a través del punt de venda on van ser adquirides.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.