DUES NOTÍCIES SOBRE L’ESPAI CARMEN THYSSEN

DUES NOTÍCIES SOBRE L’ESPAI CARMEN THYSSEN

 

600-THYSSEN

Segons Informa Radio Sant Feliu 1) Dilluns, dia 17 d’agost, a les 17 hores, un Bach ‘diferent’ amb Jordi Ortega, que tanca la sèrie de concerts gratuits a l’Espai Carmen Thyssen, dins de la programació del 53è. Festival de la Porta Ferrada. Ortega fa anys que investiga les possibilitats del violoncel elèctric i ha buscat una sonoritat específica per a la Suite nº 3 de Johann Sebastian Bach. Segons el jove músic i compositor, “l’instrument és la clau”. I aquest instrument -el violoncel elèctric- és de fusta, va connectat a un amplificador, es toca amb un pedal d’efectes i consta bàsicament d’un mànec amb quatre cordes. Extreure’n els acords bachians i jugar amb la sonoritat d’un clàssic és el repte de Jordi Ortega que busca ampliar el repertori i obrir el ventall musical. En suma, un enfoc més obert de la música.
Al Palau de l’Abat, al monestir de Sant Feliu de Guíxols, l’Espai Carmen Thyssen ha ofert per tercer any consecutiu, amb l’entrada de l’exposició, i dins de l’Espai Clàssic de la 53. edició del Festival de la Portada Ferrada, aquests microconcerts gratuïts, a on la pintura i la música han conviscut. En aquesta edició, hi han actuat el violinista David Morata, el músic barceloní Jaume Olivé i Jordi Ortega que serà l’encarregat de posar-hi aquest punt i final.

2) Us adjuntem l’espot que es comença a projectar, des d’aquest divendres, als cinemes de Girona, referent a l’espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols. En aquest cas està centrat fonamentalment en els comentaris del públic assistent.
Una càmera va seguir els visitants de l’exposició «Barcelona-Paris-New Yorl. D’Urgell a O’Keeffe», a l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, el passat mes de juliol. Sense interferir en la visita, es va captar la reacció del públic davant les obres i els artistes exposats. Seguiu l’enllaç: http://youtu.be/j7FkGcjMQfo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.