Profunda passió d’Estrella Morente per Sant Feliu

Profunda passió d’Estrella Morente per Sant Feliu

 

estrella-morente-porta-ferrada-325x182

L’estrella del flamenc Estrella Morente va entusiasmar dimarts els assistents a l’Espai Port, en un concert que va destacar per l’entrega de la popular cantaora i que va registrar una mitja entrada, amb públic majoritàriament d’edat avançada.

A Morente l’acompanyaven cinc músics (un percussionista, dos guitarristes i tres veus), que durant tot el concert van recordar la figura de Lola Flores i que van acabar el recital amb el tema “Vida” de Lluís Llach. I és que Morente va declarar sentir-se molt catalana.

La música de Morente va fregar la perfecció i la posta en escena va ser la correcta, tenint en compte que la cantaora es va canviar el vestuari tres cops durant el concert.

“Adoro Sant Feliu de Guíxols. Aquest matí m’he banyat amb els meus fills en una cala i em sento molt orgullosa de poder entregar-vos el nostre flamenc”, va comentar l’artista a l’inici d’una actuació on el percussionista es va marcar un excel·lent zapateao en mig d’un concert on van sonar “Granada” i “Ay pena, penita pena” com a més destacats.

Kenneth Tarver

El proper concert tindrà lloc demà a l’església del Monestir a dos quarts d’onze amb el tenor de Detroit Kenneth Tarver, distingit per la bellesa de la seva veu, la riquesa de la seva àmplia gamma vocal i una presència escènica més que exquisida.

Especialista en Mozart, però igualment fascinant quan toca cantar Rossini, aquest tenor capaç d´abordar les àries més exigents s´ha posat a les ordres de Pierre Boulez, Colin Davis i René Jacobs; ha enregistrat per a Decca o Deutsche Grammophon obres guardonades amb el Grammy com ara Les troyens de Berlioz; i ha fet brillar la seva tècnica de virtuós en temples com el Covent Garden de Londres, la Deutsche Oper de Berlin, el Met de Nova York o el Gran Teatre del Liceu. Una de les grans figures actuals del repertori belcantista, amb la proximitat i calidesa que sempre ofereixen els concerts al Monestir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.