DIMECRES CANTADA CENTRAL DE CANÇÓ DE TAVERNA

DIMECRES CANTADA CENTRAL DE CANÇÓ DE TAVERNA

 

600-CANTADA-2

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dimecres, 12 d’agost, a les 10 de la nit a l’Espai Port (Recinte del Festival de la Porta Ferrada) de Sant Feliu de Guíxols se celebrarà la cantada central de la XXI Mostra de Cançó de Taverna amb les formacions que participen en els espectacles que la mostra ofereix durant els mesos de juliol i agost a diversos espais com El Salvament, Rambla Vidal, Plaça Mercat, far del port, platja de Sant Pol, Jardins Juli Garreta,  Platja de Sant Pol o Plaça dels Drets Humans.
L’accés a l’Espai Port és gratuït i a la mitja part s’oferirà un cremat a als assistents que podran escoltar, per aquest ordre, al cantautor Sé, al grup La Taverna i als Llops de Mar.
Tal i com es va fer en la recuperació d’aquesta recuperada cantada l’any passat en el mateix espai, l’escenari es convertirà en una gran taverna amb taules, botes, xarxes i altres elements combinats amb la il·luminació al temps que en una pantalla es projectaran fotografies de  les tavernes de Sant Feliu, dels cantaires i la gent del mar.
Enguany, per qüestió de coincidència de dates, no es podrà comptar amb el duet La Bella Lola i la cantada, que en principi es va preveure pel dissabte 22 d’agost, es va haver de traslladar, per ordre de l’empresa del Festival, a una data d’entre setmana quan la intenció era millorar encara més l’afluència de la passada edició.
Enguany dues de les formacions participants, La Taverna i Llops de Mar, presenten importants canvis en les seves formacions que, després del rodatge del primer tram de l’estiu, podran mostrar les evolucions d’aquesta nova etapa.
D’altra banda, una de les cantades més destacades de la Mostra, com és la que se celebra a la plaça del far del port, es va haver de suspendre per la pluja el passat dissabte i s’ha traslladat al diumenge, 30 d’agost a les 22:00 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.