Entre el mar i les muses-Poesia a la Vall d’Aro

Entre el mar i les muses-Poesia a la Vall d’Aro

 

9805c3e04d4b70b00e160df77a41ae5b_L

Cicle de recitals promoguts per la Biblioteca M. Rodoreda

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro (BMR) programa la segona edició del cicle d’estiu de recitals poètics Entre el mar i les muses-Poesia a la Vall d’Aro, a càrrec dels poetes Lluís Lucero i Carme Rovira amb la col·laboració de la soprano Roser Costa, amb tres sessions: dimecres 29 de juliol (20 h) als Jardins de l’Hotel S’Agaró, divendres 7 d’agost (19.30 h) al biblioteca amb la creació d’una poesia col·lectiva entre tots els assistents (19.30 h); i dissabte 22 d’agost (20 h) a Castell d’Aro coincidint amb el Mercat Medieval.

L’activitat s’emmarca en el programa Estiueja a la Biblio! que ofereix un ampli ventall d’activitats per a totes les edats, i converteixen l’equipament en un centre de dinamització cultural, més enllà dels serveis clàssics d’una biblioteca. El projecte Llegir té premi! proposa als infants i joves de 4 a 13 anys fer-se el Carnet lector, escollir llibres, contes o còmics del seu fons, omplir una fixa de lectura, i participar en el sorteig de diversos de regals i obsequis.

Per al públic infantil també hi ha sessions de contes per edats en funció de l’edat (fins a 18 mesos, de 18 mesos a tres anys, i a partir de 4 anys); sessions de tallers familiars i multimèdia; de l’activitat Juguem amb els contes; i tallers d’estiu de bombolles de sabó i de plastilina. Per als adults, el Campionat de sudoku acull dins el programa de la Festa Major de Platja d’Aro per a joves i adults (13 d’agost). També està oberta la participació al 4t Premi Jordi Comas de Recerca Localpdf– (fins al 31 d’octubre), i properament es convocarà el 14è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.