AQUEST DISSABTE CANTADA DE SANT POL AMB “LA TAVERNA”

AQUEST DISSABTE CANTADA DE SANT POL AMB “LA TAVERNA”

 

600_LA_TAVERNA

Segons Informa Radio Sant Feliu Segueix la “Cançó de Taverna 2015”, aquest dissabte 25 de juliol a les 22h a la platja de Sant Pol, amb l’actuació de “La Taverna”.
Enguany també se celebrarà la Gran Cantada, que es va recuperar l’any passat amb l’assistència de més de 700 persones a l’Espai Port, aprofitant la infraestructura del Festival de la Porta Ferrada. Enguany se celebrarà el dimecres, 12 d’agost, tot i que en un primer moment es contemplava un dissabte, el 22 d’agost, per donar-li un impuls definitiu. Aquest fet ha provocat també la baixa del duet La Vella Lola per coincidència de dates.
Aquestes cantades es celebren a espais tan emblemàtics com El Salvament, el far del port, les platges de la badia i la de Sant Pol, la plaça del Mercat, la dels Drets humans i els Jardins Juli Garreta.
En el següent enllaç hi trobareu la programació tant oficial com la d’activitats d’associacions i de locals que també ofereixen actuacions: http://www.guixols.cat/noticies/365-notes-de-turisme-i-promoci/6747-canco-de-taverna-2015.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.