Cartell Festa Major de Platja d’Aro 2015

Cartell Festa Major de Platja d’Aro 2015

 

4a1e0346ad8b97a6503d7ab1c9c8680f_L

Concurs d’alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

La Festa Major de Platja d’Aro 2015 presenta nova imatge gràfica, escollida entre una trentena de propostes presentades pels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot (web) a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’obra guanyadora, Pesca la festa, creació de la banyolina Gemma Planas –amb la col·laboració de Judith Bassagañas, Anna Grimaldi i Met Taliu- premiada amb 500 euros, i que esdevé el cartell promocional d’enguany.

Aquesta és la tercera edició del concurs, fruit del conveni de col·laboració entre el consistori i l’únic centre de formació superior en l’àmbit de les arts de les comarques de Girona. Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet una menció especial per a l’obra Pensar, comunicar, resoldre; de la gironina Jordina Juncosa.

Platja d’Aro celebra del 13 al 16 d’agost, la Festa Major amb un ampli conjunt d’activitats, atractives per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes són els trets característics. Hi té un paper molt destacat la música amb quinze concerts gratuïts amb formacions capdavanteres en el seus gèneres: The Penguins La Principal de La Bisbal, Heavy per Xics, Bananna Beach, Va Parir Tour, The Bon Scott Band o Joan Colomo & La Radiofórmula, entre d’altres.

Com a novetat, enguany destaca el trasllat en el marc de la Festa Major, de la tercera edició de Firafan (web), diumenge 16 d’agost (11-21 h) al Palau d’Esports i Congressos; fira de compra i venda de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i sèries de tv i d’animació, còmic, música, videojocs, etc. Altres propostes són: taller de bombolles de sabó, campionat de sudoku, taller de maquillatge, cercavila amb batucada, passejada en poni, inflables, o diversos torneigs esportius (futbol platja, nocturn de pàdel, juvenil de tennis, bàsquet 3×3 i d’escacs).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.