Presentem el cartell i la programació de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols

Presentem el cartell i la programació de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols

 

fmajor15

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols, una de les més emblemàtiques dels estius a la Costa Brava, ja começa a acostar-se. Les dates oficials són del 31 de juliol al 4 d’agost, per bé que hi ha activitats com la fira que s’allarguen més dies (fins al 10 d’agost a la zona Jardins Juli Garreta), així concerts o activitats esportives més enllà dels dies assenyalats.

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha optat per una festa major que agrupi les diferents sensibilitats i sigui, veritablement, una festa on tothom hi tingui el seu espai . Des de la Regidoria d’Esdeveniments, els seus tres titulars –Georgina Linares, Laura Serrano i David Oliveras- consideren que la Festa Major ha de ser un punt de trobada ciutadana, i on tothom hi trobi aquella activitat que li agrada.

De cara a l’any vinent tenen noves idees per aportar a la festa, especialment en l’àmbit de la participació ciutadana. Així ho han expressat en la presentació de la revista de la Festa Major, el cartell i la programació els regidors i l’alcalde, Carles Motas.

El dissenyador del cartell, Marc Carbó (de l’empresa Globalgràfic de Sant Feliu de Guíxols) ha explicat que la proposta gràfica juga amb els colors de la bandera de la ciutat (vermell, groc i blanc), i que ha volgut estirar del record d’infantesa a l’hora de plasmar-ho en forma de cartell. Les pilotes publicitàries que, anys enrere, es feien caure des de l’aire a partir d’avionetes en són el reclam principal, així com la fira d’atraccions i un perfil dels edificis del passeig del Mar de la ciutat de Sant Feliu al fons.

També s’ha conegut que enguany els pregoners de la Festa Major serà el Club Gimnàstic Twirling de Sant Feliu de Guíxols, el qual es va fundar ara fa quatre anys a Sant Feliu, i enguany ha estat el club amfitró del campionat estatal de Twirling, al juny.

Des de la Regidoria s’ha deixat clar que la Festa Major Jove es manté, tant les actuacions i activitats del Consell Local de Joves com la zona de barraques a la platja de Sant Feliu. Han remarcat que és un espai autogestionat per les diverses entitats juvenils q formen el CLJ i que es financia a partir d’un conveni amb l’Ajuntament, i per tant són les mateixes entitats qui coordinen i gestionen l’espai.

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols és organitzada per l’Ajuntament, amb una dotzena entitats col.laboradores de diferents àmbits, des de l’àmbit de la joventut, entitats culturals, artístiques o festives, com les colles de carnaval, entre altres.

[PER DESCARREGAR LA REVISTA I LA PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR EN PDF, CLIC AQUÍ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.