NOU ESPAI INFANTIL AL MUSEU D’HISTÒRIA

NOU ESPAI INFANTIL AL MUSEU D’HISTÒRIA

 

600-MUSEU

Segons Informa Radio Sant Feliu Des de finals de juny  s’ha obert al públic visitant un nou espai anomenat “Sala d’exploració”, a la planta 4 del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, adreçat especialment al públic familiar i escolar i es tracta d’un annex a la mostra “Curar-se en salut”.
L’espai compta amb diferents elements museogràfics, mobiliari i materials didàctics que fan la tasca de continuació de l’exposició, i on les famílies poden aprofundir de forma experimental amb els continguts exposats a la mostra.
Aquesta sala segueix amb l’estètica de l’exposició i conté objectes reals que els infants poden manipular, així com diferents materials que els serveix per descobrir i desenvolupar els aspectes presentats a l’exposició. Tot el material d’aquest espai pot ser manipulat i utilitzat pel visitant, sense cap cost afegit.
Actualment la “Sala d’exploració” es divideix en 5 petits àmbits:
Espai de lectura, amb llibres didàctics sobre temàtiques relacionades amb les ciències de la salut.
Espai de joc, amb jocs didàctics relacionats amb les ciències de la salut i figures anatòmiques del cos humà.
Joc “Com som per dins?”, figures humanes a mida real amb peces imantades dels òrgans i ossos de l’esquelet.
Plantes medicinals, joc d’olorar i endevinar les plantes medicinals amagades dins unes capces de fusta. També s’explica el seu ús terapèutic.
Juguem a metges?, recreació d’una consulta de metge on a través del joc, es pot aprendre què hem de fer en alguns casos d’emergència i davant problemes de salut banals (constipats, ferides, cremades, etc.).
Aquest espai també serà utilitzat per a les escoles que hi vagin a fer els tallers educatius sobre ciències de la salut, que s’oferiran als centres educatius de tot Catalunya a partir del curs vinent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.