Exposició escultòrica de Jaume Roser

Exposició escultòrica de Jaume Roser

 

e7a7db55704b10f5842044165d3d8c04_L

Fins al 26 de juliol al Parc dels Estanys de Platja d’Aro

Darrers dies -només fins al 26 de juliol (7-21 h)- per gaudir de la mostra d’escultures de gran format de Jaume Roser (pdf) que des del 31 de gener estan instal·lades al Parc dels Estanys de Platja d’Aro. Un conjunt de 16 peces d’acer inoxidable i ferro corten, que reflecteixen la intencionalitat de l’autor d’adaptar-se al paisatge amb unes obres de caire figuratiu, tema poc conreat en el món dels metalls purs.

Una proposta que s’estén al llarg d’aquest parc urbà de 150.000 m2 d’atractiu ciutadà, turístic i naturalista. A mig estiu en prendrà el relleu una segona exposició amb obres de Medina-Campeny (1 d’agost-17 de gener). Aquest estiu també hi ha un programa de visites guiades naturalistes al parc, els dissabtes 4 de de juliol, 1 i 15 d’agost i 5 de setembre (19 h), a càrrec de Jaume Ramot, del Grup Natura Sterna (gratuït), amb la voluntat de donar a conèixer el cicle de l’aigua, la seva flora i fauna, i fer-hi observació ornitològica.

La mostra forma part del 32è cicle anual d’exposicions programades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro centrat a l’entorn del Castell de Benedormiens (actualment, fins al 19 de juliol s’hi pot visitar l’exposició fotogràfica Pells, del basc Juan Muguruza), però que des de l’any passat ha iniciat el projecte d’expansió dels espais expositius també al Parc dels Estanys, amb mostres escultòriques temporals a l’aire lliure. Justament, en prendrà el relleu la proposta de Medina-Campeny (de l’1 d’agost al 17 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.