APUNTS DE 6 EXPOSICIONS A SANT FELIU

APUNTS DE 6 EXPOSICIONS A SANT FELIU

 

600-CAROLA

Segons Informa Radio Sant Feliu Hem recopilat sis apunts sobre algunes de les exposicions que es poden visitar aquests dies a Sant Feliu de Guíxols, de diversos/es artistes, que poden ser del vostre interès. Entretant, els qui varen optar a la convocatòria estan a l’espera de la publicació del calendari d’exposicions que cada any els artistes locals i les entitats poden ofererir al pati de l’Ajuntament.

NOVA EXPOSICIÓ DE DE FOTOGRAFIA D’ANA MANJÓN
Els dies 6 al 27 de Juliol, al cafè S & S Caffe del carrer Major de Sant Feliu de Guíxols, la fotògrafa Ana Manjón exposa una col·lecció de 28 fotografies dividides en temàtiques de marines i natura. Són noves captures que va realitzar al llarg del 2014 on queda palesa l’evolució de l’artista des que practica l’art fotogràfic, a través del qual ja compta amb 11 exposicions i 14 premis aconseguit en diversos concursos.
Ana Manjón es va incorporar a la fotografia arrel del que temps enrere era un hobby del seu marit i també fotògraf, Josep Costart, que li va fer de mestre i amb el qual es complementa en aquest viatge pels camins de la fotografia artística.

500 MANJON

 

CAROLLA ELLEMBERGER EXPOSA A L’AROMA
L’artista Carolla Ellemberger ens torna a regalar el seu art amb continguts plens de vida, de colors vius i suggerents i, a voltes, de relaxants atmosferes, amb una col·lecció on hi predomina, en aquesta ocasió, la figura de la dona.  Els treballs restaran exposats al públic fins el 31 de juliol a l’establiment l’Aroma de la Plaça del Mercat.

500 AROMA

 

ANNA CASTELLÓ EXPOSA A L’ANTIC HOSPITAL
L’artista barcelonina i ganxona, Anna Castelló ha tornat a desembarcar la seva obra a Sant Feliu, amb els seus paisatges acrílics que dimensionen les maries i els paisatges urbans des d’una perspectiva molt original i atractiva. Castelló és de les pintores que en cada obra hi deixa una part de l’ànima d’artista que sempre ha conservat però que no ha desplegat fins que la vida la va desviar cap el camí de l’expressió pictòrica, en el qual ha assolit una forma d’expressió agraïda i reflexiva que trasllada als qui la contemplen i se sorprenen de la seva força.

500 CASTELLÓ

 

TORNER DE SEMIR EXPOSA A MADAME FIL
El pintor Miquel Torner de Semir exposa fins el 23 de juliol, al local Madame Fil de la Plaça del Mercat. L’artista, ara resident a Palamós i que durant molts anys va viure a Sant Feliu on podíem veure l’evolució d’alguns dels seus quadres en plena carretera de Palamós on els assecava, no és un habitual de les exposicions i aquesta és una ocasió especial per contemplar una de les seves variants artístiques apreciades arreu del món.
En aquesta ocasió ha deixat de banda la seva celebrada versió de Las Meninas per endinsar-nos en un dels seus múltiples i atractius mons a través dels quals s’expressa.

500 TORNER

 

EXPOSICIÓ DE MAGDA GENESTAR  L’ESTUDI DE LA PINTORA
Del 4 de juliol fins el 9 d’agost es pot contemplar a “L’estudi de la pintora” de l’Avinguda Juli Garreta, 27 de Sant Feliu, una magnífica exposició de Magda Genestar, coneguda creadora de les nines “cuquis”. C. Lázaro comenta sobre ella que “la seva obra transmet de forma excelsa, sensibilitat per l’harmonia i la relació amb l’entorn, sempre amatent als sentiments a flor de pell i al romanticisme en la seva accepció més profunda”. El vernissatge se celebrarà aquest dissabte, 4 de juliol a partir de les 18 h. i es comptarà amb l’actuació del Quartet Migjorn de l’Institut Escola Artística Oriol Martorell.

500 genescar

 

TERESA DIEGO JA EXPOSA A LA CAMBRA DE COMERÇ
Fa uns dies presentàvem a la pintora Teresa Diego que des de l’1 fins el 15 de juliol exposarà a la sala d’exposicions la seva col·lecció “Gent”. La bona assistència de públic a la inauguració i la reacció dels presents davant de la descoberta de l’artista ja l’han motivat per plantejar-ne una altra la propera temporada d’estiu. La pintora barcelonina és la primera vegada que trasllada part de la seva obra a Sant Feliu i fins el 15 de juliol restarà a disposició dels visitants per comentar detalls dels seus treballs.

500 TERESA DIEGO

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.