Llibràlegs a la biblioteca baldiri i reixac

Llibràlegs a la biblioteca baldiri i reixac

llibràlegs a la biblioteca baldiri i reixac

Ròmul Paz

Divendres, dins de la III edició del Cicle de Cultura a la Fresca, va ser el torn de Santa Cristina per gaudir d’aquesta proposta cultural, totalment gratuïta per part de l’Ajuntament, que pretén arribar a totes les biblioteques del país.

Llibràlegs és un projecte que va néixer al festival Temporada Alta en 2014. De la mà del seu director, Jordi Prat i Coll, l’espectacle s’estructura en quatre diàlegs, escrits per diferents autors, i interpretats magistral-ment pels actors Albert Ausellé i Mireia Piferrer que fan diferents personatges lligant les quatre històries d’una forma subtil i engrescadora. La proximitat del públic, a tocar amb els actors, fa que sense adonar-te acabis formant part de l’espectacle. Aquest és el primer projecte de la nova companyia O Tempo Voa Teatre, que s’ha especialitat en obres de petit format, predominant el gust per la paraula i la interpretació en espais no teatrals.

El públic assistent va quedar molt impressionat, gratament, tant pels texts com per la interpretació, molt realista, natural, amb una gran credibilitat que va finalitzar amb un llarg aplaudiment .

Les obres interpretades van ser las següents:
Llibràleg 1 : Com arribar a casa (Jordi Prat i Coll )
Llibràleg 2 : No és ben bé això (Josep Maria Miró )
LLibràleg 3 : El passeig (Pau Miró )
LLibràleg 4 : La metàfora perfecta (Marc Artigau )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.