LLOPS DE MAR OBREN LA CANÇÓ DE TAVERNA

LLOPS DE MAR OBREN LA CANÇÓ DE TAVERNA

 

600-TAVERNA

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest divendres, a les 22:00 h. al promontori d’El Salvament de Sant Feliu de Guíxols, s’enceta la XXI Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu amb l’actuació de la nova formació del grup Llops de Mar, que ha incorporat nous elements com Xavi Monfort i Eduard Xandrich, després de la marxa d’en Llibori, la Cristina Pujol i Marc Clos.
Enguany també se celebrarà la Gran Cantada que es va recuperar l’any passat amb l’assistència de més de 700 persones a l’Espai Port, aprofitant la infraestructura del Festival de la Porta Ferrada. Enguany se celebrarà el dimecres, 12 d’agost, tot i que en un primer moment es contemplava un dissabte, el 22 d’agost, per donar-li un impuls definitiu. Aquest fet ha provocat també la baixa del duet La Vella Lola per coincidència de dates.
Es conserven, però, cantades a espais emblemàtics com El Salvament, el far del port, les platges de la badia i la de Sant Pol, la plaça del Mercat, la dels Drets humans i els Jardins Juli Garreta.
En el següent enllaç hi trobareu la programació tant oficial com la d’activitats d’associacions i de locals que també ofereixen actuacions: http://www.guixols.cat/noticies/365-notes-de-turisme-i-promoci/6747-canco-de-taverna-2015.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.