A PUNT PER PRESENTAR L’EXPOSICIÓ THYSSEN

A PUNT PER PRESENTAR L’EXPOSICIÓ THYSSEN

 

600-THYSSEN

Segons Informa Radio Sant Feliu El divendres de la setmana entrant es farà la presentació de la nova exposició de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols per aquest estiu .
S’ha informat que es presentarà als mitjans de comunicació locals, comarcals i nacionals a les 12:00 h. del dia 10 de juliol al Monestir de la ciutat.
També s’ha avançat que el títol serà: “Barcelona- París-New York. D’Urgell a O’Keefe”.
Com és habitual, es comptarà amb la presència de la baronessa Carmen Thyssen-Bornemisza, de l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, de la comissària de l’exposició, Pilar Giró, així com de representants d’institucions com la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Girona.
L’exposició serà mostrada als mitjans de comunicació i si es segueixen les pautes de les anteriors exposicions, l’endemà es farà la inauguració oficial i, posteriorment, l’obertura al públic.
Per tal de facilitar la presència dels principals mitjans informatius generalistes, i també els especialitats en la temàtica artística, especialment de Barcelona, es posarà a disposició dels periodistes que es vulguin desplaçar a Sant Feliu de Guíxols, d’un microbús que sortirà a les 10 del matí del carrer Balmes, cantonada Diputació de la ciutat comtal.
Aquesta serà la quarta exposició de la col·lecció particular de la baronessa Carmen Thyssen-Bornemisza, que cedeix temporalment a la ciutat, continuant així amb el seu compromís envers la ciutat, on cada any s’hi exposen obres dels mestres de la pintura més reconeguts de tots els temps, que són un important reclam pel  turisme cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.