CONCERTS DE L’ATZAVARA AL MERCAT DE SFG

CONCERTS DE L’ATZAVARA AL MERCAT DE SFG

 

600-ATZAVARA

Segons Informa Radio Sant Feliu Divendres, 26 de juny, a les 21:00 h a la Plaça del Mercat, concert de Julie Doiron (Canadà, indie folk). Julie Doiron va començar a tocar música en 1990 amb la banda Indierock canadenc Eric’s Trip. Ells van ser la primera banda canadenca per signar en Sub Pop Records de Seattle. Després de la ruptura de la banda el 1996, Julie va començar a actuar pel seu compte. El 2001 , Julie es va convertir en el primer canadenc que va signar per Jagjaguwar Records, on ja porta 8 àlbums.
A través dels anys ha tingut la gran fortuna de tocar amb tants músics meravellosos. Alguns dels seus col.laboradors són The Wooden Stars, Herman Dune, Shotgun and Jaybird, Mount Eerie, Gord Downie and the Country of Miracles, Daniel Romano, o Rick White de Eric’s Trip amb el qual va fer els seus tres àlbums més recents.
Julie segueix fent música, també li encanta ensenyar ioga, té 4 fills i viu a Sackville, NB, Canadà amb la seva família.

Dissabte, 27 de juny, a les 21:00 h. a la Plaça del Mercat, concert d’ Aldrin i Collins (Bcn, indie).
Aldrin i Collins és una experiència formada per Gerard Batllori i Xavi Hernández (components dels extints Stendhal) al costat de Pau Alcalde, Luis Nogueira i David García a l’hivern de 2009 a Cerdanyola del Vallès, Barcelona. El seu primer disc “La Vocació Optimista” (2012), gravat en WheelSound Studio, masteritzat per Víctor Garcia a Ultramarinos Costa Brava i editat per La Produktiva Records, és una heterogènia barreja d’estils pop-rock poc convencional que ha sonat en més de 50 escenaris, com les sales Apolo 2, Teatre Principal, Heliogàbal i Xaloc o els festivals Embassa’t, Festus i FET. El seu segon disc, gravat al mateix lloc i encara en procés de mescla i masterització, promet un so més contundent, fosc i directe, amb una major riquesa rítmica i una inclinació considerable per la psicodèlia i l’experimentació que no els fa perdre la personalitat emotiva i honesta que els caracteritza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.