Exposició fotogràfica de Juan Muguruza

Exposició fotogràfica de Juan Muguruza

 

42e117e0c4e849ea187baaf6f5afd9f6_L

Del 27 de juny al 19 de juliol al Castell de Benedormiens

Les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acullen, del 27 de juny al 19 de juliol, una exposició fotogràfica de Juan Muguruza (pdf). Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, la inauguració de la mostra és dissabte 27 de juliol (20 h) amb la presència de l’artista. L’horari de visites, en entrada lliure i gratuïta, és de dimarts a divendres (18-21 h) i caps de setmana i festius (11-13 h i 18-21 h). Aquesta és la primera mostra de l’estiu al castell, en el marc del cicle expositiu anual.

L’autor basc presenta la trilogia Mi Mirar, configurada per les propostes Pells, Río Tinto i Una Grua. Les instantànies que s’hi mostren ofereixen una particular visió dels petits detalls d’imatges que amplien horitzons, aportant una nova visió més vital de les particularitats, fent que, fins i tot petits objectes inerts en un principi, comencin a prendre vida. La propera mostra serà Àlvar Suñol · Passat i present 1954-2015 (25 de juliol-23 d’agost)

Simultàniament, a la planta superior del castell, hi ha l’espai expositiu permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art, configurat per les obres dels artistes que hi ha exposat; i també un segon àmbit on s’hi mostra, de manera estable, el projecte artístic commemoratiu del quinzè aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro: la personalització que dotze artistes de renom van fer de la figura de la nina tradicional catalana, La Pepa, en mesures humanes.

També al Parc dels Estanys de Platja d’Aro (7-21 h), s’hi pot veure, fins al 26 de juliol, l’exposició a l’aire lliure de 16 escultures de gran format de Jaume Roser (pdf), que dóna continuïtat al projecte, iniciat l’any passat, d’estendre els espais expositius al municipi més enllà de Castell d’Aro. En el mateix recinte acull, aquest estiu, una segona mostra amb obres de Medina-Campeny (1 d’agost-17 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.